De webshop van Sofia's Brocante bestaat 1 jaar!

De webshop van Sofia's Brocante bestaat 1 jaar!

Het is alweer één jaar geleden dat we de virtuele deuren openden van onze webshop Sofia's Brocante. Wat een fantastisch jaar vol nieuwe ontdekkingen, prachtige vondsten en bovenal: enthousiaste klanten die net zo genieten van authentieke brocante en vintage als wij.

Avontuur

Toen we op 26 mei 2023 besloten om onze passie voor vintage en brocante om te zetten in een eigen webwinkel, wisten we niet waar dit avontuur ons zou brengen. Nu, 365 dagen later, kunnen we met trots terugkijken op een mooi jaar vol bijzondere momenten.

Een nieuw thuis

Van de allereerste bestelling tot het 321ste pakket dat de deur uitging - elke verkoop voelde als een cadeau. Wat is het fantastisch om te zien hoe onze unieke collectie brocante en vintage items een nieuw thuis vindt bij onze klanten. Dat jullie net zo enthousiast zijn over een antieke kandelaar of brocante dienblad als wij, dat is waar we het voor doen.

Schatzoeken

Achter de schermen zijn we constant op zoek naar de mooiste, meest bijzondere items. Van kringloopwinkels tot antiekmarkten, we reizen stad en land af om onze collectie steeds weer uit te breiden. Elke vondst vertelt zijn eigen verhaal en krijgt via ons een nieuw leven.

Zo kunnen we jullie als klant steeds verrassen met "nieuwe" vintage en brocante vondsten. Of het nu gaat om een prachtige Franse brocante vaas of een unieke brocante spiegel - bij ons vind je altijd iets origineels met karakter.

Dankbaar en blij

Jullie enthousiasme, feedback en trouwe support hebben geholpen om ons bedrijf verder uit te bouwen. Dankzij jullie is Sofia's Brocante gegroeid en ontwikkelt tot een goedlopende webshop met ruim 925 items online. 

Op naar nog veel meer mooie jaren vol inspiratie, bijzondere vondsten en bovenal: fijne klanten als jullie. Bedankt voor jullie vertrouwen, we kijken uit naar de toekomst!

Als dank voor jullie steun en vertrouwen krijgen jullie nu bij elke bestelling een aardigheidje, deze actie loopt t/m 26 juni 2024. Schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je 10% korting op jouw bestelling. Ook verloot ik een vintage spiegel onder de trouwe leden en nieuwe leden van Sofia's Nouvelles.

Wie jarig is trakteert!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.