Kann ich meine Bestellung auch abholen?

Ja, das ist nach Vereinbarung in unserem Lager in Noordwijk möglich.

Kann ich meine Bestellung auch per DHL versenden lassen?

Ja, es ist möglich, die Bestellung per DHL versenden zu lassen. Geben Sie dies bei der Bestellung an. Die Versandkosten bleiben jedoch unverändert.

Ist es möglich, bei Ihnen einzukaufen?

Ja, das ist im Antique Centre in Amsterdam, Elandsgracht 109, möglich. Es gibt eine Sammlung, die nicht im Webshop zu finden ist. Es ist auch möglich, nach Vereinbarung in unserem Lager in Noordwijk einzukaufen.

Oft gestellte Frage

Verwenden Sie diesen Text, um Fragen für Ihre Kunden so detailliert wie möglich zu beantworten.

Waar komen alle items vandaan?

Uren, dagen, weken pluis ik de beste adresjes voor jou uit. Denk aan antiekmarkten, Franse brocantes, vide greniers, rommelmarkten en kringloopwinkels in binnen- en buitenland.

Kan ik jou ook een zoekopdracht geven?

Ja, dat kan! Als jij iets speciaals zoekt, een serviesonderdeel van een bepaald vintage servies, een collectors item, een boek of wat dan ook, vraag het mij gerust. Ik ga dan op zoek naar het gevraagde item. Vind ik het gevraagde item, dan zal ik eerst contact opnemen, om samen met jou te bepalen of het is wat jij zoekt. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Neem jij ook spullen aan?

Jazeker. Ben jij bezig met ontspullen of een huisontruiming? En zijn de brocante, vintage of curiosa items passend voor onze webshop? Dan geef ik de spullen met alle liefde een tweede leven.

Ist die Antwort nicht aufgeführt?

Dann kontaktieren Sie mich einfach, ich helfe Ihnen gerne weiter!