Can I also pick up my order?

Yes, that is possible by appointment in our storage in Noordwijk.

Can I also have my order sent by DHL?

Yes, it is possible to have the order sent by DHL. Mention this when ordering. However, the shipping rate remains unchanged.

Is it possible to come and shop with you?

Yes, that is possible in the Antique Center in Amsterdam, Elandsgracht 109. There is a collection that cannot be found in the webshop. It is also possible to come and shop in our warehouse in Noordwijk by appointment.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.

Waar komen alle items vandaan?

Uren, dagen, weken pluis ik de beste adresjes voor jou uit. Denk aan antiekmarkten, Franse brocantes, vide greniers, rommelmarkten en kringloopwinkels in binnen- en buitenland.

Kan ik jou ook een zoekopdracht geven?

Ja, dat kan! Als jij iets speciaals zoekt, een serviesonderdeel van een bepaald vintage servies, een collectors item, een boek of wat dan ook, vraag het mij gerust. Ik ga dan op zoek naar het gevraagde item. Vind ik het gevraagde item, dan zal ik eerst contact opnemen, om samen met jou te bepalen of het is wat jij zoekt. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Neem jij ook spullen aan?

Jazeker. Ben jij bezig met ontspullen of een huisontruiming? En zijn de brocante, vintage of curiosa items passend voor onze webshop? Dan geef ik de spullen met alle liefde een tweede leven.

Is the answer not listed?

Then just contact me, I'll be happy to help you!