Franse picknick

Franse picknick

Een Franse picknick kan een geweldige manier zijn om een heerlijk vakantiegevoel te creëren, als je niet naar Frankrijk kunt reizen. Het organiseren van een picknick in Franse stijl vergt misschien wat planning, maar het resultaat zal de moeite waard zijn.

Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen

Buitenlocatie

Zoek een prachtige buitenlocatie, zoals een park, strand of bos, waar je kunt genieten van de natuur en het landschap. Probeer een plek te vinden die een vleugje Franse charme uitstraalt, of in ieder geval een plek waar jij jezelf fijn en ontspannen voelt.

Franse hapje en drankjes

Verpak traditionele Franse gerechten. Denk aan Frans stokbrood, kaas, croissants, quiche, salade Niçoise en vers fruit. Vergeet ook niet om een fles wijn mee te nemen, omdat dit een belangrijk onderdeel is van de Franse eetcultuur.

Picknick in stijl

De Fransen houden van chique, en hebben een verfijnde stijl als het op eten aan komt. Daar horen natuurlijk ook mooie borden, bestek, servetten en wijnglazen bij. Als je alles bij elkaar hebt, dan hoort daar natuurlijk een vintage mand bij!

Romantiek

Creëer een romantische sfeer: Franse picknicks worden vaak beschouwd als romantisch, dus zorg voor een vleugje romantiek. Neem een picknickkleed en kusssens  mee en versier de omgeving met bloemen of kaarsen. Dit zal de sfeer van je picknick naar een hoger niveau tillen.

Speelse activiteiten

Zorg voor leuke speelse activiteiten. Naast lekker eten is het ook leuk om activiteiten toe te voegen aan je picknick. Denk aan spelletjes zoals jeu de boules, badminton of kaarten. Dit zal het plezier vergroten en je in de heerlijke Franse vakantiesfeer brengen.

Met deze tips kun je een heerlijke Franse picknick organiseren en genieten van een heerlijk vakantiegevoel.

Dus pak je vintage mand, vul hem met smakelijke Franse lekkernijen en ga op pad naar de perfecte picknicklocatie!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.