Grote Happlify Crew Winactie - Herfst 2024

Doe mee aan Grote Happlify Crew Winactie - Herfst 2024

Het is herfst  en dat betekent dat het tijd is voor de jaarlijkse
Grote Happlify Crew Winactie - Herfst 2024! Met prachtige prijzen en een fantastische line-up aan deelnemende bedrijven die allemaal lid zijn van de Happlify Crew is dit dé kans om je geluk deze herfst een boost te geven. Stel je toch eens voor dat JIJ dit geweldige pakket wint! Handig met de feestdagen in het vooruitzicht.

Happlify Crew

De Happlify Crew is een inspirerende groep ondernemers, creatievelingen en geluksprofessionals die zich inzetten om geluk en positiviteit te verspreiden. Of het nu gaat om gezellige community-events, geweldige workshops of webshops die bijdragen aan jouw geluk - deze crew weet als geen ander hoe ze mensen blij en gelukkig kunnen maken.

Prijzenpakket

Dit najaar slaan ze weer de handen ineen voor hun jaarlijkse Grote Happlify Crew Winactie! Deelnemers maken kans op een indrukwekkend prijzenpakket, samengesteld door de Happlify Crew en hun partners. Van een zilveren ring met granaat tot een uitgebreide tarot reading
t.w.v. 725 euro.

Maak kans

Ook Sofia's Brocante is enthousiast om deel uit te maken van deze Grote Happlify Crew Winactie - Herfst 2024 en heeft een antieke fotolijst met Antieke illustratie van een paddenstoel beschikbaar gesteld.

Wil jij ook kans maken op dit fantastische prijzenpakket? Schrijf je dan snel in via de website van Happlify. Je vindt daar alle informatie over de actie, de deelnemende bedrijven en hoe je mee kunt doen.

Good luck!

Sofia 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.