Markt onder de Linden: 35 jaar een traditie in de oude dorpskern van Noordwijk

Markt onder de Linden: 35 jaar een traditie in de oude dorpskern van Noordwijk

Wie in de bollenstreek woont, kent 'm ongetwijfeld - de jaarlijkse Markt onder de Linden in Noordwijk. Al 35 jaar lang is deze tuinmarkt een vaste traditie in de oude dorpskern van deze kustplaats. Op 8 en 9 juni 2024 vindt de volgende editie plaats, waarbij bezoekers weer ondergedompeld worden in een zee van bloemen en planten, kunst, brocante en vooral gezelligheid.

De Markt onder de Linden is meer dan zomaar een markt. Het is een heus tuinfeest, waar liefhebbers van alles kunnen ontdekken en beleven. Rondom de karakteristieke lindes in het historische centrum van Noordwijk staan talloze kraampjes opgesteld met een veelzijdig aanbod. Van bijzondere planten en bloemen tot unieke tuinartikelen en brocante - de keuze is reuze. Wie inspiratie wil opdoen, kan bovendien terecht in de opengestelde privétuinen in onder andere de karakteristieke Voorstraat.

Naast het overdadige groen is er op de Markt onder de Linden ook ruimschoots aandacht voor andere vormen van cultuur. Bezoekers kunnen genieten van live muziek, terwijl rondwandelend door de markt ook diverse kunstwerken en vele kramen te bewonderen zijn. Met diverse foodtrucks en terrasjes is er bovendien volop gelegenheid om even bij te komen en de sfeer op je in te laten werken.

Of je nu gewoon graag in de tuin bezig bent, of houd van kunst, en brocante - de Markt onder de Linden is hét jaarlijkse tuinfeest dat niemand mag missen. Noteer 8 en 9 juni 2024 alvast in je agenda en bereid je voor op een weekend vol inspiratie, beleving en gezelligheid in het pittoreske Noordwijk!

Sofia's Brocante staat bij Voorstraat 101. Zie ik jou daar? Op de markt heb ik brocante en vintage bij mij die niet online staan. Denk hierbij aan zinken teilen, paspoppen, en nog veel meer.

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.