Botanische look in een handomdraai

Botanische look in een handomdraai

Wil je een botanische look creëren in je interieur? Dan zijn vintage illustraties, apothekersflessen, en bijvoorbeeld allerhande vazen de perfecte combinatie om dat te bereiken! Met een paar eenvoudige stappen kun je een prachtige en tijdloze sfeer creëren in je huis. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Vintage illustraties

Verzamel vintage illustraties, deze kun je vinden onder "papierwaren" van onze webshop. Met enige regelmaat worden ze aangevuld.

Zorg ervoor dat de kleuren en afbeeldingen goed bij elkaar passen en een samenhangend geheel vormen.

Om de illustraties op te hangen, kun je houten broekhangers gebruiken die passen bij de botanische stijl. Als je liever een lijst wilt, kies dan voor lijsten met antiek hout, metalen of verweerde afwerkingen. Deze zorgen voor een authentieke uitstraling en voegen karakter toe aan de ruimte.

Hang de illustraties op een speelse manier op, bijvoorbeeld door ze diagonaal te plaatsen of op verschillende hoogtes op te hangen. Dit geeft een dynamisch en artistiek effect.

Botanische sfeer

Om de botanische sfeer verder te versterken, kun je vintage apothekersflessen toevoegen aan je interieur. Plaats deze naast de illustraties of gebruik ze als vaasjes om droogbloemen of kleine groene planten in te doen. De bruine kleur van de fles en het vintage glas voegen een vleugje nostalgie toe.

Stijl de ruimte af door extra decoratieve elementen toe te voegen die de botanische sfeer versterken. Denk aan natuurlijke materialen zoals rieten manden, bamboe accessoires of kussens en plaids met botanische prints, maar items van zink zijn ook heel goed toepasbaar in de botanische stijl. Hiermee creëer je een samenhangend geheel en breng je de natuurlijke elementen terug in je interieur.

Met behulp van vintage illustraties en apothekersflessen kun je eenvoudig een botanische look creëren in je interieur. Deze tijdloze en klassieke stijl brengt de natuurlijkheid en schoonheid van planten en bloemen naar binnen. Volg deze stappen en geniet van een prachtige botanische sfeer in je huis!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.