Zalig zomeren op z'n Frans

Zalig zomeren op z'n Frans

Het is heerlijk zomerweer en wat is er dan fijner dan een dagje struinen door de Franse brocantemarkt of vide grenier? Ik kan er urenlang rondlopen en genieten van de prachtige Franse landelijke stijl. Van antieke meubels tot sierlijke woonaccessoires, het is er allemaal te vinden.

Mijn hart gaat sneller kloppen zodra ik de kraampjes met al die authentieke Franse brocante zie. Ik laat me meevoeren naar de Dordogne, met haar gezellige dorpjes, zonnebloemen, lavendelvelden en relaxte levensstijl. Die typische Franse flair spat er vanaf en dat maakt het schat zoeken in Frankrijk zo'n heerlijke bezigheid.

Tussen al die parels door speur ik op mijn gemak naar de perfecte accessoires die een huis of tuin een zomers Frans tintje te geven. Een verweerd houten krukje, een chique vaas of mooi servies - het is een lust voor het oog. Ik kan ze moeilijk weerstaan en neem ze graag mee naar Nederland.

Nadat ik mijn vondsten heb gescoord, zoek ik een gezellig terrasje op. Daar geniet ik met volle teugen na van mijn brocantespeurtocht, onder het genot van een koel drankje en een typisch Franse lunch. Heerlijk om zo op z'n Frans te zomeren!

Wil jij ook de Franse sfeer in huis halen? Neem dan zeker een kijkje in de webshop. Wie weet vind je wel het ene unieke item waar je al zo lang naar op zoek bent. Veel shopplezier!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.