Juni - de maand van de roos en de bruiloften

Juni - de maand van de roos en de bruiloften

Juni is een populaire maand voor bruiloften en bloeit de roos, het symbool van liefde in al haar schoonheid. Deze twee symbolen van liefde en romantiek maken juni tot een van de meest geliefde maanden van het jaar. 

De roos - koningin van de bloemen

De roos staat al eeuwenlang bekend als het symbool van liefde en schoonheid. In juni bereikt de rozenteelt zijn hoogtepunt, met prachtige rozen in een groot kleurenpalet. De roos is dan ook de bloem bij uitstek voor deze zomermaand. Of je nu geniet van de geurende rozen in je tuin of een bos rozen kado krijgt, de roos is het icoon van juni. Niet alleen de echte rozen, maar ook brocante en vintage items met rozen vinden gretig aftrek rondom de zomermaanden.

Bruiloften in juni

Juni is een populaire trouwmaand, met name vanwege het mooie zomerweer. Koppels kiezen vaak voor een romantische buitenbruiloft, met de roos als favoriete bloem. De tuin, het strand, een landgoed of een andere mooie trouwlocatie vormen dan de ideale locatie om ja-woord te zeggen. Na de ceremonie volgt vaak een bruisend feest met familie en vrienden.

Geluk

Juni staat in het teken van de roos en bruiloften. Deze twee symbolen van liefde en romantiek maken de zesde maand van het jaar tot een van de meest bijzondere. Of je nu geniet van de bloemenpracht of zelf in het huwelijksbootje stapt, juni is bij uitstek de maand van tederheid en geluk

Vintage of brocante huwelijkscadeau

Een brocante of vintage cadeau kan een anders dan anders keuze zijn voor een huwelijk. Brocante of vintage heeft vaak iets tijdloos en persoonlijks dat perfect past bij de romantiek van een bruiloft.

Denk aan serviesdelen, vintage glazen of elegante kandelaar. Deze items ademen geschiedenis en karakter, en geven het nieuwe echtpaar meteen een gevoel van thuis. 

Tip

In plaats van duur, stijlvol servies, kunnen bruidsparen ook kiezen voor een mix van brocante borden, glazen en bestek. Dit geeft de tafel een charmante, unieke uitstraling. Elk item heeft zijn eigen verhaal en past perfect bij de romantische, vintage-sfeer van een bruiloft.

Of het nu gaat om een cadeau of servies, brocante is een duurzame, authentieke keuze voor stellen die op zoek zijn naar iets unieks voor hun huwelijk. Je vindt het allemaal bij ons in de webshop!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.